• Nikkel- en loodvrij
  • GRATIS verzending vanaf €70 in België en Nederland
  • 100% Belgisch en handgemaakt
  • Economisch en Ecologisch

Jewels For Cancer.

In oktober 2021 lanceerden wij met trots "Jewels For Cancer" en dit met een speciale collectie die de naam "HOPE" draagt. Deze speciale handgemaakte collectie is ter ere van alle kankerpatiënten, die strijden of gestreden hebben tegen deze vreselijke ziekte. In het bijzonder voor een zeer goede vriendin die wij op zeer jonge leeftijd moesten afgeven (Elien C +). Zij is dan ook het gezicht van deze collectie geworden.

 

"Warriors Against Cancer project". Een VZW met een ongelooflijk groot hart voor kankerpatiënten.  

Zij maken bijvoorbeeld kunstfoto's van hun Warriors om hen te laten ervaren dat ze zich tijdens hun behandeling nog terecht mooi kunnen voelen. En even te ontsnappen aan alles dat hen doet denken aan hun ziekte.

Dat heeft Elien C + tijdens haar strijd ook mogen ervaren. Net daarom kiezen wij voor "W.A.C". Omdat wij aan de zijlijn maar toch dichtbij hebben ervaren wat voor moois en belangrijk werk zij verrichten.  Alsook Gilda De Bal (Warriors meter) draagt "W.A.C" een warm hart toe. Het verhaal van Elien en Gilda kan je samen met tal van andere Warriors lezen via  www.warriorsagainstcancer.be

 

Inmiddels is de oorspronkelijke actie afgelopen. Maar de "HOPE" collectie blijft bestaan. In de nabije toekomst blazen wij met veel plezier deze collectie nieuw leven in.

HOPE COLLECTION