ONS VERHAAL 

 

HALLO! 

Welkom bij "beautyNESS jewels"! Wat fijn dat je ons gevonden hebt!

Ik ben Candy, een hairstylist en schoonheidsspecialiste (Hair and Beauty Construct) met

een passie voor accessoire en design dat betaalbaar en vooral lokaal ontworpen is.

Alhoewel Covid een moeilijke periode aankondigde, was het een kans om mijn passie te

delen en dus iets nieuws de wereld in te sturen.

Ik had al enkele jaren met de gedachte gespeeld om mijn eigen juwelen te ontwerpen

en waarom nie te verkopen via mijn eigen webshop. Zo geschiedt. 

Ik verdiepte mij in de ambacht van handgemaakte juwelen; nikkelvrij, loodvrij en lokale

materialen, met ziel en liefde gemaakt. beautyNESS jewels  was geboren. 

De eerste collecties werden een fijt en kende dan ook meteen een succes.

WITH MUCH MORE TO COME!

 

HOE IS ONZE NAAM ONTSTAAN?

 

Eigenlijk was er eerst ons motto en daaruit is dan de naam 'beautyNESS jewels' ontstaan.

Ik wou een motto waar ik echt als persoon voor sta en dat aansluit bij het motto van 'Hair and Beauty Construct'.

"Because, everyone is beautiful". Wat ook zo is! 

 

Iedereen is mooi op zijn eigen, persoonlijke en unieke manier. Maar jammer genoeg geloven we dit niet steeds van onszelf.

Dus wil ik hier al onze beauty's  een handje bij helpen. Door steeds een mooie reeks handgemaakte feelgood oorbelletjes aan te bieden.

Daarbij is de mogelijkheid om eigen gepersonaliseerde en unieke oorbelletjes op maat te laten maken mogelijk.

Van hieruit is ook het motto van beautyNESS jewels ontstaan: 

 

Create your own happyNESS with beauty!


Met een hart van goud! 

Onze meter: Manon

Wist je dat beautyNESS jewels ook een meter heeft? Niemand minder dan Manon De Boevre. Manon heeft met heel haar hart het meterschap voor b.NESS op zich genomen. En daar zijn wij natuurlijk heel trots op! 

Manon is in het dagelijkse leven een bezige bij. Zo werkt ze onder meer actief mee aan tal van culturele activiteiten in de showbizz. Dansen, zingen en acteren zit haar ook in het bloed. En werkt dan ook vaak als choreografe voor producties, musical kampen enz.

Daarnaast is ze ook heel sportief en is ze werkzaam als pilatesinstructeur. Dus je kan je wel voorstellen dat wij heel blij zijn met de tijd en energie die Manon als meter van b.NESS spendeert. 

Zo heeft ze in het verleden al geholpen met;

  • het lanceren van onze aller eerste verguld gouden collectie van 18k tot 24k goud. 
  • het mee denken over onze goede doelen ten voordele van "Jewels for cancer".
  • onze "Jewels for cancer" collectie mee helpen lanceren.
  • modellen werk voor onze 1ste verguldgouden collectie.

Onze vrijwilliger: François

François is niet alleen een bijzonder vrijwilliger maar is ook mijn vader. Hij speelt al van dag 1 een belangrijke rol in het 'beautyNESS jewels' verhaal en is altijd betrokken bij alle belangrijke beslissingen die ik maak. François is mede mijn weegschaal die de pro's en contra's mee helpt afwegen. Hij laat het niet, om kritisch zijn mening en bedenkingen te delen en te overdenken. François deelt de passie van creatieveling te zijn en graag te handen uit de mouwen te steken. Dat uit zich dan ook in het vervaardigen van onze prachtige juwelen en zelfs het roer over te nemen op noodzakelijke momenten. Dit alles als vrijwilliger maakt deze cocktail heel zoet en bijzonder. Daarom een enorme dikke dankjewel en veel dankbaarheid!!!  

 

François vertelt:

Ik ben trotse vader van Candy en  bewonder haar creativiteit en de manier waarop ze dit tot uiting brengt. Voor mij voelt het als normaal en vanzelfsprekend dat ik mijn dochter help in dit alles. Ikzelf ben ook altijd heel creatief geweest, al is het dan ook vaak op andere manieren. Denk daarbij maar aan hout sculpteren, schilderen, muziek maken, en spelen.

Ik vind het zo leuk, zeker nu ik in wettelijk pensioen ben, creatief mee te werken en mee te denken met al die mooie creaties van sierraden.

De manier van werken en ons aanvoelen in onze samenwerking draagt ook veel van onze visie uit. Het is altijd beter om met meerdere personen na te denken en te overleggen, over nieuwe ideeën en activiteiten die de zaak “beautyNESS jewels” ten goede komt. Je hebt er tenslotte een hart voor of niet. Bekijk het als een microbe die ons goed te pakken heeft.

Ik ben er zeker en vast van overtuigt dat er nog veel potentieel in de markt is voor nikkel- en loodvrije sieraden, vooral in een tijd van talrijke allergieën. Die bovendien dan ook nog eens betaalbaar en 100% Belgisch zijn.


Onze vrijwilliger: Lindsey

Lindsey is een bijzondere vriendin die ik oorspronkelijk leerde kennen als collega in mijn deeltijdse job binnen het IBO. Al van de meet af aan is zij een helpende hand, steun en toeverlaat bij het ontstaan van "beautyNESS jewels". Een gedeelte passie voor prachtige en handgemaakte juweeltjes zorgde ervoor dat Lindsey mij met veel plezier hielp met het nazicht van vele geschreven teksten voor onze webshop, socials en alle drukwerk. Daar waar dyslexie voor mij vaak roet in het eten gooit, werpt Lindsey nog steeds een kritisch oog op al mijn schrijfwerk. Waarvoor enorme dank!

 

Lindsey vertelt:

.......