Jewels For Cancer.

In oktober 2021 lanceerden wij met trots "Jewels For Cancer" en dit met een speciale collectie die de naam "HOPE" draagt. Deze speciale handgemaakte collectie is ter ere van alle kankerpatiënten, die strijden of gestreden hebben tegen deze vreselijke ziekte. In het bijzonder voor een zeer goede vriendin die wij op zeer jonge leeftijd moesten afgeven (Elien C +). Zij is dan ook het gezicht van deze collectie geworden.

 

"Warriors Against Cancer project". Een VZW met een ongelooflijk groot hart voor kankerpatiënten.  

Zij maken bijvoorbeeld kunstfoto's van hun Warriors om hen te laten ervaren dat ze zich tijdens hun behandeling nog terecht mooi kunnen voelen. En even te ontsnappen aan alles dat hen doet denken aan hun ziekte.

Dat heeft Elien C + tijdens haar strijd ook mogen ervaren. Net daarom kiezen wij voor "W.A.C". Omdat wij aan de zijlijn maar toch dichtbij hebben ervaren wat voor moois en belangrijk werk zij verrichten.  Alsook Gilda De Bal (Warriors meter) draagt "W.A.C" een warm hart toe. Het verhaal van Elien en Gilda kan je samen met tal van andere Warriors lezen via  www.warriorsagainstcancer.be

 

Inmiddels is de oorspronkelijke actie afgelopen. Maar de "HOPE" collectie blijft bestaan. In de nabije toekomst blazen wij met veel plezier deze collectie nieuw leven in.

Daar zijn wij fier op!

Dankzij het "Jewels for Cancer" project en de "HOPE" collectie konden wij voor alle warriors nog meer betekenen. Samen met de zus van Elien C+  hebben wij de handen in elkaar geslagen en hebben we een exclusief juweel ontworpen om te schenken aan alle warriors en hun medewerkers. Op deze manier hopen wij een extra hart onder de riem te kunnen steken en een lichtpuntje te kunnen zijn in moeilijke tijden. 

Het exclusief juweel dat voor hen ontworpen is, bestaat uit een prachtig paar oorbelletjes met het symbool waar "Warriors Against Cancer" voor staat. De veer.

Om dit gebaar extra kracht te kunnen bijzetten, kiezen wij er dan ook voor om dit specifieke verder juweel niet te koop aan te bieden in onze collecties. Maar het exclusief te houden voor alle warriors. 

Kers op de taart.

Als kers op de taart hebben wij aan een exclusieve collectie oorbellen gewerkt, die enkel te koop is op de webshop van Warriors Against Cancer . Prachtige oorbelletjes die allemaal één ding gemeen hebben. "De veer". In elk juweel is er altijd een veertje in verwerkt.

 

Hieronder kan je alvast een glimp opvangen van enkele oorbelletjes die momenteel via hun webshop te verkrijgen zijn.