Verkoopsvoorwaarden

De verkoper:

De webwinkel beautyNESSjewels.be (BE 050.283.2162) is gevestigd te België, 9041 Oostakker Molzelestraat 12 info@beautynessjewels.be (“beautyNESS handmade jewellery” is een merknaam van “Hair and Beauty Construct”).

 

Toepassing:

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

 

Prijzen:

De prijzen vermeld op de webshop zijn in euro’s vermeld en zijn exclusief verzendkosten. Ze zijn geldig op de dag ze op onze webshop worden aangeboden en op de dag de bestelling geplaatst word. Alle prijzen gelden per paar, tenzij anders aangegeven. beautyNESS kan niet gehouden worden van prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer,- zet of drukfouten. De verzendkosten worden berekend volgens de tarieven van de post België. Als je in België woont kan je kiezen tussen 2 opties: Aan €5.05 wordt je pakketje verzonden per briefpost, zonder verzekering en dus op eigen risico. beautyNESS raadt aan om de verzendoptie te kiezen van €8,40 waarbij je pakketje in een stevige doos zal worden verzonden en verzekerd. Bij aankoop vanaf 1 juwelendoosjes groot en grotere bestellingen, wordt automatisch de verzendkost van €10 aangerekend. Verzendingen naar Nederland zijn per briefpost €10 en pakketpost €12

 

Bestelling:

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs. Mocht er toch een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

 

Betaling:

beautyNESS werkt enkel en alleen met bancontact, PayPal, iDEAL, KBC veilig betalen en Belfius veilig betalen.

 

Levering:

beautyNESS probeert zo snel mogelijke een levering te verzenden. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. beautyNESS kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen buiten onze wil om.

De koper bezorgt aan beautyNESS het juiste leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend. De koper met leveringsadres in België kan kiezen voor een niet verzekerende zending aan €5.05. Wanneer in dit geval de bestelling goed bij ons vertrokken is maar bij de verzendpartner (Bpost) kwijtraakt, dan kan beautyNESS hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. De koper met leveringsadres in België kan echter ook kiezen voor een verzekerende verzending aan €8,40. In dit geval zal beautyNESS wel tussenkomen bij het verloren gaan van het pakketje. Voor kopers in Nederland is verzending per briefpost (niet verzekerd) €10 en per pakketpost €12.

 

 

Leveringstermijn:

Voor België: Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 4 werkdagen na ontvangst van jouw bestelling versturen we je pakje. Een verzekerde zending wordt normalerwijze door de postbode binnen de 24 uur aangeboden. Niet-verzekerende zendingen zijn ongeveer 72u onderweg. beautyNESS kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient beautyNESS  de koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

 

Garantie:

Als zich een probleem voordoet met een artikel dat u aankoopt bij beautyNESS en u kan aantonen dat het buiten uw wil/toedoen om gebeurd is, dan heeft u een garantie van 14 dagen na ontvangst. Wij bezorgen u dan gratis hetzelfde artikel binnen de dertig dagen, indien de voorraad strekt. Zo niet mag u een ander artikel van dezelfde verkoopwaarde kiezen. Of u kan kiezen voor een tegoedbon van dezelfde verkoopwaarde.

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring in natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van je huid en de manier waarop u ze bewaard. Voor meer info zie onze “tips” pagina.

 

Afzien van je aankoop (retourneren):

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van je aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn en dit geldt niet voor oorbellen (om hygiënische redenen) maatwerk, en cadeaubonnen of tegoedbonnen. Indien je u op deze mogelijkheid wil beroepen, Stuur je eerst een mailtje  via ons retour/contactformulier ( die u hieronder terug kan vinden) en verzend je de goederen met het door ons opgestelde formulier (zie onderaan deze pagina) en verzendlabel, op eigen risico en kosten naar: 

beautyNESS                     

Molzelestraat 12

9041 Oostakker

België

Wanneer u ervoor kiest je aankoop te retourneren, krijgt u altijd een tegoedbon van de waarde van het product/artikel. Deze is steeds 365 dagen geldig, startende op de dag van opmaak. Van zodra wij de goederen ontvangen hebben in originele verpakking en goede staat, kennen wij de tegoedbon meteen aan jou toe. Terugbetaling is hierbij niet mogelijk.

 

Diversen:

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar. Bestellen bij beautyNESS vereist dat je ons je klantgegevens bezorgdt. beautyNESS gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer, leveringen, facturatie en het opvolgen van bestellingen. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek (info@beaytunessjewels zal beautyNESS je gegevens uit onze database verwijderen. Indien je vragen hebt, over deze privacy statement, kan je ons gerust contacteren.

 

Algemene Verkoopsvoorwaarden

TAP 1: Meld hier altijd eerst je retour online aan!


Retourformulier Pdf

STAP 2: Vergeet mij niet!

Print bovenstaand Retourformulier uit en zend het ingevuld mee met je retourzending.